Canon G12

Nu har jag bestämt mig. Förs skatteåterbäringen blir det 70% sparande (till bröllopet) och 30 % slöseri. Det känns väl som en rimlig uppdelning? Och det jag då kallar slöseri är egentligen inte alls det utan bara en investering i en riktigt bra kamera. Precis som resten av bloggvärlden har jag inte kunnat missa hypen runt Canon G12, och verkligen alla talar gott om den. Jag vill ha en relativ avancerad kamera, så jag kan lära mig amatörsfotografering, men samtidigt bara kunna trycka på avtryckaren och få en bra bild i stunden. Efter allt jag har läst och forskat kring, känns detta som det bästa alternativet. Nu längtar jag till utbetalningen så jag kan springa iväg till butiken!!!

Allra billigaste är den enligt Pricerunner på brittiska Amazon men då kostar frakten mer plus att det är flera veckors leveranstid. Jag kommer antagligen välja en butik, för att underlätta vid eventuella problem och så. På Net on Net kostar den  4790 kr.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Canon G12

    • Jag vet att Beata har den (beatas.se) men hon bloggar inte så mycket skönhet längre, dock mycket kläder och dom färgerna ser riktigt bra ut. Sen har dom stora bloggorskorna typ Kenza och Blondinbella också den och bilderna blir superbra. Dock är det kanske ingen renodlad skönhetsblogg som har den. Jag hoppas på bra färgåtergivning och en bra kamera, när man väl lärt sig alla inställningar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>