Sleek Makeup i Linköping

Vad var det jag sa! Det lär bli fler också då paletterna kostar 99 kr styck. Jag tror inte ni fattar….99 kr, i en butik 500 meter från min lägenhet. På hemsidan kostar dom £ 8,50 vilket enligt Forex är ungefär 94 kr, så det är inte ens överpris i butik. Jag kommer antagligen köpa upp hela deras sortiment. Om man någonsin skulle kunna köpa lycka, så är detta det närmsta man kommer i mitt liv.  

Någon annan som är sugen på en?

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “Sleek Makeup i Linköping

 1. Sv: Tack så hemskt mycket för din kommentar, det betyder mycket att någon så duktig som du kommenterar!

  Sleep makeup vet jag inte så mycket om men har sett en hel del paletter på bloggar och de ser så himla fina ut :)

 2. Oh herregud….jag tror jag dör ! Vad heter butiken och har dom hela sortimentet ? Nu måste jag åka till linköping imorgon ( och jag bor i jönköping, allt för sleek ) en adress skulle inte vara fel heller 😉 !

 3. Åh herregud nu dog jag nästan litegrann. Jag som har varit sugen på Sleek i en halv evighet (men dragit mig för att beställa p.g.a. att frakten typ kostar lika mycket som paletterna) har nu ingen som helst ursäkt längre. Jag bor ju i Norrköping så det är ju tom nära och bra 😉

 4. Sleek-paletterna ser helt underbara ut! Jag har varit in på hemsidan så himla många gånger och velat klicka hem. Ingen som vet om de säljs i Stockholm?

 5. Pingback: Sleek Eye « Sminkhörnan @ Spotlife

 6. Pingback: Sleek Eye « Bloggtips från Spotlife

 7. Pingback: Sleek Makeup i Linköping! |

 8. Pingback: Fortfarande SLEEK efter en hel dag. « Sminkhörnan @ Spotlife

 9. Hej!

  Hittade din blogg för ca en halvtimme sen och det här inlägget nu precis, haha! Blev helt överlycklig! Finns butiken fortfarande kvar och säljer de fortfarande Sleek-makeup? 😀 (Tänkte eftersom det är några månader sen du skrev inlägget)

  Tacksam för svar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>