Keratin Cure – Stil4all

Som ett brev på posten, bokstavligt talat, kom ett keratin kit hem till mig. Stil4all skickade ett varuprov till mig, för att testa, och jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Glad för att jag har hittat en riktigt bra lösning på mitt frizziga hår, men ledsen för att jag nu för att framtid kommer behöva köpa detta kit. Jag gjorde denna behandlingen i söndags men ville vänta med att skriva recension för att se hur håret reagerade efter fukt, träning, dusch och andra äventyr.

Kan inleda med en beskrivning av mitt hår innan keratinet. Ni ser en bild nedan på ett halvtorrt hår som redan då är ganska frizzigt, men det var den bästa bilden jag kunde hitta på en före-bild. Mitt hår är tjock, väldigt frizzigt och ganska tråkigt att ha och göra med. Jag har aldrig kunnat dusha och sen bara låta håret självtorka, för då se jag ut som ett troll. Jag använde värme på mitt hår (plattång) varje dag för att se anständig ut. Det jag hoppades på var en behandling som gjorde mitt hår lite mer lättarbetat och framförallt mindre frizzigt, och det kan man lugnt säga att jag fått. På höger bild nedan ser ni mitt hår efter behandlingen, och så ser det ut även idag, efter tre dagar och två duschar. Jag kan alltså gå ut ur duschen och antingen blåsa det, för att få lite volym och för att få det torrt fort, eller låta det självtorka och ändå se vettig ut. Om jag blåser håret blir det väldigt mjukt, glansigt, rakt och ”bounsigt”. Om jag låter det självtorka kommer mina lockar fram men det blir absolut inte frizzigt. Inte heller blir det frizzigt när jag går ut i fuktigt väder, eller står i badrummet när sambon duschar. För många kanske detta verkar vara ett lyxproblem, med en dyr lösning, men för mig gör det faktiskt min vardag ganska mycket lättare. Jag lägger ner betydligt mindre tid på håret nu, och när man kör hemifrån kvart i sju på morgonen, är den tiden väldigt värdefull. Om jag absolut måste hitta något negativt är det möjligtvis lukten, som inte är klockren, men ändå inget direkt problem. Post-Treatment produkterna luktar honung, på riktigt, inte så där artificiellt som många andra produkter för.

Om ni har frizzigt hår, och det stör er, och ni råkar hitta 1249 kronor i en byrålåda tycker jag absolut ni ska använda det här, för så bra är det!

Det kommer ett separat inlägg på hur detta går till, för att ni inte ska somna under läsningen av ett dunderlångt inlägg.

blogstats trackingpixel

21 reaktion på “Keratin Cure – Stil4all

 1. sv: ja visst är hon!!! wow vilken förändring, det där bort jag testa. mitt hår är ett skatbo på hösten!! synd att det är så dyrt, man lär ju vara värt det med den effekten 😀

 2. Pingback: Keratin Cure « Spotlife | Exklusivt Bloggnätverk

 3. Att döma av din beskrivning av ditt hår så har du och jag samma hårkvalitet. Så himla jobbigt, känns som att jag aldrig kommer överens med det. För mig känns det defintivt som att det skulle vara värt 1 250 spänn om jag slapp kämpa så med håret. Jag kommer att unna mig det här! 😀

  • Nja, det vet jag inte från erfaranhet än, men enligt hemsidan håller det i 12 veckor, men det är förutsatt att man använder schampo och balsam antingen från deras märke eller utan parabener och silikoner! Men för 1250 får man tillräckligt med produkt för två behandlingar, så det bör räcka ett halvår, och då är det inte så fasligt dyrt tycker jag =)

 4. Pingback: Vinnare IGEN!!! « Sminkhörnan @ Spotlife

 5. Hej!eftersom du testat produkten från stil4all så hoppas jag att du kan svara mig,har beställt produkterna och fått hem dem,ska imorgon sätta igång och göra behandlingen.men är så orolig,har läst att håret kan bli värre än vad det var innan behandlingen sen när den går ur!jag har väldigt behandlat och slitet hår ,blir det verkligen bättre??hoppas verkligen kg kan få svar ganska snart så att jag kan känna mig trygg när kag för behandlingen!

  Tack

  • Haj! Så roligt att du beställt. Jag upplevde inte att mitt hår blev direkt värre, alltså frizzigare efter att behandlingen gått ur, däremot liiiite torrare möjligtvis. Jag använda därför inpackning istället för balsam ett tag för att råda bot på det. Dock bör det tilläggas att mitt hår är väldigt tjockt och tåligt, så jag vet ju inte om ditt hår reagerar annorlunda. Hoppas verkligen att det blir lika bra för dig som för mig, Lycka till!!!

 6. Pingback: Keratin Cure – Chocolate Max | Sminkhörnan @ Spotlife

 7. Hej!
  Detta är ett gammalt inlägg men jag har tänkt prova köpa detta kit. Och som jag förstod det så gjorde du detta hos en frisör? Så min fråga är om det går lika bra att göra detta hemma, eller man måste ta med kitet till en frisör för att få bäst resultat?

  • Hej, Nä jag gjorde det också hemma, så det behöver du inte alls göra. Det är rätt lätt gjort också! Funderar själv på att göra en omgång till. Lycka till!

 8. Pingback: Projekt tisdagskväll – Kreatin Cure | Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>