Mirakelolja

Mirakel hit och mirakel hit, ett farligt ord i produktnamn tycker jag, men denna gången är jag riktigt nyfiken. Denna Polynesia Monoi Miracle Oil  (150 ml/175 kr) är en multiolja som kan användas lite som man känner för. På huden, i badet, i håret i kladdkakan (nä okej, kanske inte). Jag ska börja med att smörja in kroppen efter kvällens dusch. Spännande!

Så här skriver TBS på hemsidan:

Som fuktighetsbevarare: smörj in över hela kroppen, speciellt lite torrare områden som knän och armbågar. Som en förbehandling innan schamponering: häll en liten mängd olja i handflatan för att värma upp den, innan du fördelar den i fuktat hår. Låt sitta i några minuter, eller över natten, innan du sköljer ur och schamponerar håret. Som badolja: häll några droppar under rinnande badvatten när du tappar upp badet. Som massageolja: häll en liten mängd i handflatan och fördela den över båda handflatorna. Applicera den direkt på huden och använd fingrar och handflator för att fördela den jämnt över hela kroppen. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>