Nettans Hud och Skönhetssalong

Igår var jag på en ljuvlig lyxbehandling hos Nettans i Linköping. Denna lilla pärla mitt i stan, ser mest ut som en butik utifrån men innuti uppenbarar sig en helmysig spaavdelning i källaren, flera behandlingsrum samt konferansrum. Det är här jag kommer hänga under våren för att förbereda mitt nylle till bröllopet i Juni. Igår var det en två timmars lång ansiktsbehandling med bryn och frans färgning, rygg, ansikts, hårbotten och arm massage, samt peeling och mask. Min hudterapueth var otroligt proffesionell och duktig. Jag kände mig välkomen och omhändertagen hela tiden. Hon skickade även med ett par tester av MD Forulations Daily Peel Pads för hon trodde det skulle fungera väl för min hy, så i så fall kunde jag komma in och skaffa det. Om ni är sugna på ansiktsbehandling och hör hemma i Linköpingsområdet tycker jag absolut att ni ska besöka Nettans!

En överlyxig behandling på två timmar kostar ”endast” 1074 kr!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Nettans Hud och Skönhetssalong

  1. Pingback: MD Daily peel pads « Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>