Lördagens Emma

Det var som sagt fest i lördags, och för en gångs skull kom jag ihåg att knäppa några bilder innan festligheterna. Notera dock att det är blixtbilder då det var fysiskt omöjligt att få fram några färger annars. Jag körde på en grå/silvrig smokey eye med en definerad globlinje. Jag har använt mig av Maybellines Eye Studio Quads i Charcoal Smokes som lanserades i höst. Lite halvkass pigmentering så jag fick använda rätt mycket våld (läs: mycket skugga och hård applicering) för att få ett bestående resultat, men när jag väl var klar, blev jag rätt nöjd. Blixten får det dock att se mer skimmrigt ut än det var! På läpparna höll jag mig till ett neutralt läppglans från Yves Rocher.

Festen var för övrigt mycket trevlig och fortsatte långt in på småtimmarna. Anledningen till festen var mindre rolig då det var en liten avskedsfest för min älskade sambo som på torsdag lämnar mig i fyra månader för ett Afrikaäventyr. Kan vi utlysa landssorg då? Tack!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lördagens Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>