MD Formulations – Daily Peel Pads

OBS! Varning för läskig närbild på min näsa!

 När jag var på ansiktsbehandling på Nettans i förra veckan fick jag med mig ett (generöst) prov på MD Formulations Daily Peel Pads. Hudterapueten förklarade att hon trodde detta skulle passa min yttorra hy, på så vis att det exfolierar översta lagret så jag får upp lite lyster i ansiktet. Detta framförallt inför bröllopet men vem vill inte ha lyster oavsett om man har ett stundande bröllop eller inte. Jag blev tipsad om att dels klippa sönder varje pad i två delar, då det ändå räcker gott och väl till hela ansiktet, plus att det räcker mycket längre då. Dels tyckte hon inte att jag behövde använda precis varje dag, utan varannan räcker gott och väl. Visst är det härligt med en serviceminded människa som ger råd utefter vad som är bäst för mig, men som inte nödvändigtvis maximerar vinsten till salongen. I längden gör detta också att jag hellre går tillbaka till henne och handlar….det är service.

Nu har det gått en knapp vecka och jag är ju såld, alltså upp över öronen förälskad i denna lilla burk. Efter några dagar såg min näsa ut som nedan bild, som när man fjällar (är det ett skånskt ord förresten?). Syran i padsen har alltså fullständigt exfolierat bort den döda huden och fram har ny, fräsch, härlig hy kommit. Med lyster och allt….dessutom lättare och smidigare än någon annan peeling/exfoliering jag någonsin testat.

Pris 469 krSkincity och då innehåller burken 40 pads, som vi klipper itu, och använder varannan dag. Alltså räcker denna i burk i minst fem månader och då känns inte priset alls särskilt saftigt, eller hur?

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “MD Formulations – Daily Peel Pads

  1. Alltid kul att prova något nytt, jag har en låååång önskelista och kanske ska lägga till denna också :)
    Fjällar är väl bara ett allmänt svenskt ord :p Har aldrig hört någon ha något annat uttryck för det iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>