Detox på flaska

Tillåt mig att se lite konfunderad ut

Défilignr SOS Detox är en sörja ( i brist på bättre ord) som man blandar en kopp i en liter vatten och konsumerar under dagen. Det innehåller ett grönt te med djuprengörande växtextrakt som ger energi och en ”lättare” känsla, vad det nu betyder. Flaskan räcker till tio dagar, och det är precis så länge jag tänkte detoxa nu. Även om jag inte tror detta utför några mirakel men jag tror på detox överlag, alltså att få ut lite oönskade produkter ut kroppen, och kickstarta en viktnedgång eller liknande. Jag kör rå mat och inget socker eller koffein i tio dagar, och slänger in denna i mixen, så får vi se om det gör något nytta!

Detox-Gele – en detoxkur (alltså en gele man smörjer in kroppen med, det förstod ni väl?) med citrus-korianderkomplex som ger 14 gånger bättre fettutsöndring i cellerna (bättre än vadå? undrar jag….) och därigenom avlägsna slaggprodukter. Används morgon och kväll med cirkelrörelser över hela kroppen. 165 ml/79 kr. Detta känns löjligt, punkt.

Detox-Peeling – mikropeeling som är berikad med kiselextrakt från bambu som exfolierar och renar huden. Används innan gelen för att öka möjlighetren för den att tränga in i huden, vilket i sin tur ökar den figurformande effekten. Används i duschen 2 ggr/vecka. 150 ml/129 kr. Även detta känns löjligt, men kanske är det en bra scrub?

 

 

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Detox på flaska

  1. Jag behöver seriöst detoxa. Och det har jag kanske funderat på i något halvår eller så, jag har för tillfället väldigt lång handläggningstid hos mig själv 😉 Hoppas på en recension när du är klar!

  2. Hej,
    Hittade hit via en kommentar hos Psychosandra, och nu är jag jättenyfiken på om du märkt av någon skillnad efter du började med denna detox-kur, är sjukt sugen på att köra en detox själv inför mintt eget stundande sundhetsrace.. :)

    • Asså spontant tänker jag njää, det finns nog bättre detoxprodukter än detta i så fall. Det är supergott och lättdrucket, och jag kombinerar det med ganska många liter vatten varje dag. Men om det ger mig någon extra puff i detoxen, tror jag faktiskt. Jag springer på toa rätt mycket, men jag vet ju inte om slangprodukterna kommer ut. Jag känner mig inte ”lättare” om man säger så. Jag skulle satsa på någon av detoxprodukterna i hälsokosten istället, tror det fungerar bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>