Dagens Emma – Lancôme L´Absolu Rouge

När mamma köpte lite Lancômeprodukter i helgen fick hon en necessär med miniprodukter, och detta fina röda läppstift föll henne inte i smaken så jag snodde det (med hennes tillstånd såklart…annars hade det varit dumt att skriva om det här). Det är L´Absolu Rouge i nr 132 Caprice, och det är strålande vackert. Det är en ganska djup, mörk röd med mycket blått i (vilket får tänderna att se vitare ut). Stiftet är underbart att bära, mjukt och skönt. Det blöder inte ut från läpparna och håller färgen bra under en hel dag. Jag måste såklart fylla på efter en kopp kaffe, eller lunchen men det blir aldrig fult på läpparna. Finns att köpa hos Kicks för 305 kr, i en hel uppsjö av vackra färger.

Jag har matchat mina väldigt röda läppa med en tjock flytande eyeliner och lite solpuder, det räcker mer än väl.

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Dagens Emma – Lancôme L´Absolu Rouge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>