8 reaktion på “Lilla Jag

 1. Jag ville bara säga att du verkar verkligen som en toppenperson om man säger så haha, jag tänkte att jag skulle säga det, för att man säger det för lite till folk… Men ja, jag har kollat på dina videos och du är jättefin och rolig, så keep it up! :)
  Kramar

  • Nämen, nu gjorde du riktigt glad. TACK för dina fina ord och du har helt rätt, vi säger positiva saker på tok för sällan. Jag ska ”pass it forward” och ge komplimanger så mycket jag kan. Stor kram till dig!

 2. Kära Emma!

  Sitter just nu och visar Alice din fina bloggsida. Allting är hur superproffsigt som helst men denna ansiktsbilden på dig tycker jag är den bästa. Du ser verkligen kvinnlig och brudlik ut i din lockiga frisyr och med lite mer lugg kommer du att bli filmstjärnelik. Kan du inte fixa till det så jag får se hur det ser ut på dig? Det vore jättespännande. Hälsa din blivande när han hör av sig.
  Var rädd om dig!
  Puss och kram Yvonne

 3. Ja verkligen! Att lägga upp dessa inspo bilder hjälper mig att veta vilken väg jag ska gå och det hjälper mig att kämpa ännu mera! Duktigt att ha loosa 18 kilo! Jag gick ner 8 kilo i sommras då jag och min pojkvän gick på lchf diet :) Det tar tid och det ska det också göra om man ska göra det på rätt sätt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>