Dagens Emma

Min metal mania palett fick komma fram igår och med den producerade jag grå/brun/taupe-aktig ögonmakeup. Jag trivs bra i dessa färger då det tar fram det gröna i mina ögon (som egentligen är blå). Jag kan dock inte riktigt precisera vilka nyanser jag använt för jag doppar mest penslen där det känns bra. Antagligen har jag 634 olika nyanser på just dessa ögonlock. På läpparna har jag Pulp från Yves Rocher. Beklagar att jag ser lite trött ut på närbilderna nedan, men för att kunna visa färgerna över huvud taget måste man halvblunda lite grann. Snart är det vår och då kommer det lite bilder i riktigt solljus, det ser vi fram emot.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dagens Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>