Vad lite smink kan göra

Hittade dessa bilder i datorn igår och det slår mig, vilken magi smink är ibland. Min hy blir som före-bilderna här när jag inte riktigt sköter min kost och allmänt inte tar han om mig själv. Med två liter vatten om dagen, näringsrik varierad kost, regelbunden träning och ett glatt hjärta har jag idag mycket bättre hy. Hur som, jag vill mest visa upp hur bra det kan bli ändå, med lite trixande med mineralfoundation, concealer, bronzer och rouge. Har dessutom för mig att det inte tog vansinnigt lång tid att fixa till. Även om jag absolut skulle kunna visa upp mig helt osminkad utan minsta ågren (även när jag ser ut så här) är man ibland väldigt glad att man kan lura ögat lite.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Vad lite smink kan göra

  1. Sv: Visst är det härligt?! Måste kika in det i helgen…

    & vilket fint resultat du fått fram i ansiktet! Smink kan verkligen göra underverk så länge man har bra produkter (o lite kunskap) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>