Dagens Emma

När jag säger dagens Emma menar jag såklart gårdagens, för det är väl ingen som piffar till sig på en söndag!?! Jag körde på en svart liner och röda läppar med en slarvig knut.

Idag är det som sagt söndag, och jag inledde dagen med en långpromenad i solen runt Stångån. Resten av dagen spenderas på hemmaplan med typiska söndagssysslor: städning, matlagning, fotbad, nagelmålning etc. Jag hoppas på en riktigt dålig matiné (gärna Disney) vid tretiden så jag kan mysa i soffan med manikyrväskan. Ja i brist på sambon myser jag med mina manikyrverktyg, hör du det Robin? Det är inte rättvist. Kom hem nu!

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Dagens Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>