Sommarmakeup

Nu när våren är här (!?!) återgår jag till så lite smink som möjligt. Gärna en färgad dagkräm, lite concealer och ögonbrynspenna. På kinderna har jag använt lite bronzer bara för att jag inte riktigt har en naturlig färg överhuvudtaget nu. Men det blir det ändring på om några veckor när jag ska på kärlekssemester till Namibia, då ska jag få färg!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sommarmakeup

  1. Här är det sommar-hetta, legat på över 30 grader idag, förhoppningsvis ska det hålla i sig tills du kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>