Fudge Skyscraper

Låt mig presentera världens största hårspraysflaska innehållande hela 646 ml (450g) och kostade mig ynkliga 30 kr på en lagerrensning. Tjejen i kassan rekommenderade just detta spray ur ett stort urval och då testar jag gärna något nytt. Jag upplever detta sprayet som väldigt stadgande, trots att det ”bara” är en sjua utan tio på Fudge egna skala. Mitt hår blir strävt, matt och frisyrer håller sig väldigt väl, och under lång tid. Jag saknar kanske lite glans i sprayet, men jag köpte även världens bästa glansspray (inlägg kommer) vid samma tillfälle så jag använder gärna det. Förutom en ganska stark, annorlunda doft på detta sprayet, så gillar jag det grymt mycket, speciellt när det kostar mig en halv dagens lunch på någon skabbig vägkrog.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fudge Skyscraper

  1. Pingback: Matrix Biolage colorcarethérapie Shielding Shine Mist | Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>