Yves Rochers Hair Repair Oil

För några veckor sen fick jag hem Yves Rochers nya hårolja Hair Repair Oil och den har nu flyttat in i mitt badrumsskåp. Jag måste säga att jag är väldigt imponerad.Jag applicerar en ganska generös mängd olja i torrt, smutsigt hår ungefär en timme innan jag duschar (inte varje gång, men kanske en gång i veckan) och låter det verka innan jag tvättar bort det. Det krävs en extra schamponering för att få bort all olja men mitt hår, framförallt topparna känns återfuktade och lena efter proceduren. Det krävs ganska mycket produkt för att täcka hela mitt tjocka hår, men för det låga priset kan jag köpa en ny när det behövs. Så om ni har frizzigt okontrollerat hår tycker jag att ni kan testa denna oljan!

Pris: 69 kr

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Yves Rochers Hair Repair Oil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>