Kérastase – Bain Miroir

Jag gjorde ett enormt klipp på en lagerutförsäljning för några månader sen och för ynka hundralappen fick jag dessa två stora flaskorna med Kérastase schampo (500 ml) och balsam (250 ml). Nu är det antagligen lite äldre versioner av förpackningarna men JACKPOTT!!!

Dessutom är det bland de bästa produkterna jag någonsin har använt på håret. Drygt schampo som tvättar rent (så där lite strävt) och balsam som sen gör håret silkeslent. För mig blir håret volymigt och glansigt, och bäst av allt är att jag tycker resultatet håller längre än vanligt. Nu är tyvärr dessa flaskor på väg att ta slut efter konstant användande i ungefär fyra månader, men det blir nog att köpa på mig ett nytt set. Plus i kanten för pumpen på schampot i.a.f, önskar bara att balsamet också hade det.

Ps. ALLA Kérastase balsam ska enligt förpackningen appliceras i handdukstorkat hår, men det gör inte jag. Kramar bara ut håret lite mer än vanligt och det fungerar alldeles ypperligt så låt det inte avskräcka er!

 

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Kérastase – Bain Miroir

  1. sv: Princess blev lite mer korallfärgad på nageln jämfört med hur jag upplevde den i flaskan. Men jättefint med allt glitter. Även den orangefärgade ”Spring ball” 343 i samma serie är superfin till sommaren!

  2. sv: Princess blev lite mer korallfärgad på nageln jämfört med hur jag upplevde den i flaskan. Men jättefint med allt glitter. Även den orangefärgade ”Spring ball” 343 i samma serie är superfin till sommaren! Rekommenderas.

  3. Svar: Klistriga?! Då har vi nog lite olika uppfattning om vad klistrig är :) Dom är ju inte jättemjuka så kanske men hållbarheten förstärks nog lite av det upplever jag det som :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>