Dagens Emma

Glad Valborg på er alla!

Desktop

 

Inte världens roligaste dag, av diverse anledningar men lite färgglad kan man gott vara ändå. Har använt L’Oréal Paris Color Riche Quad Eye Shadow  Disko Smoking på ögonen och den är så himla lätt att jobba med, lätt att sudda ut och det är inte så lätt att hitta i svarta skuggor. Tips!. Nu ser jag lite knasigt vit/genomskinlig ut på kroppen på dessa bilder, men jag lovar, jag har hud och den matchar till och med mitt ansikte kanske hyfsat.

disco smoking

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dagens Emma

  1. Jag har samma palett fast den turkosa och den är pain att jobba med. Smular som satan! Men färgerna är så fina och med primer sitter de helt ok. Men att få på dem alltså – pärs!! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>