Frisörbesök

2013-05-01Jag får ofta lite spontaninfall när det gäller mitt hår och eventuella frisörbesök att jag beställer tid samma dag eller dagen efter. Helst vill jag ha en frisör som kommer med förslag och gör något roligt och kreativt, och jag är inte så nojig när det gäller mitt hår. I förra veckan var ett exempel på detta, dock endast färg ej klipp. Jag gick till Hon & Han i metropolen Mjölby och önskade mig någon sorts variant av ombré, fast mer med slingor snarare än nedre halvan av håret blekt. Frisören tog mina instruktioner och sprang med det, precis som jag ville. Hon la en ganska mörk (nästan svart) färg i botten och sen blekte lite slingor, lite random i resten av håret, men mest i topparna. Resultatet blev superbra, men jag är inte supernöjd med bilderna nedan som inte riktigt gör färgen rättvisa (ska försöka ta bättre en annan dag). Vi kom överens om att jag ska komma tillbaka om 6-8 veckor och göra samma sak igen, och då bleks topparna lite ytterligare, för att få ett lite mer märkbart resultat. Känns bra att jobba lite i etapper och känna efter. Supernöjd som sagt!!!

2013-05-011

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Frisörbesök

 1. Blev så glad över dina fina ord.
  Delade detta inlägg på vår FB. Hoppas det var ok?
  STOR varm kram…och du, vilken rolig och inspirerande blogg du har!!
  …här blir det många timmar att läsa ifatt i sommar :)
  kul!!
  MVH Amanda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>