Stylar mitt hår – lockar

2013-05-013

Ni förstår ju varför jag benämner mig som ett troll, när ni ser bilderna ovan. Så här ser mitt hår ut när jag duschar och lämnar det för att självtorka, dont judge. Frissigt och jävligt. Men jag kan, som tur är, styla det snyggt så jag slipper skrämma livet ur stackars barn på stan.

Jag använder ett värmeskydd i hela håret, sen tar jag till plattången för att få till dessa lockar. Det finns miljoner videos och tutorials på hur man lockar håret med en plattång så det tänker jag inte gå genom (googla bara). Jag lockar ganska tajta lockar, som jag sen sprayar till lite. När håret sen svalnat drar jag fingrarna genom det, så det släpper lite. Jag tycker om att göra så här ännu mer sen jag färgade håret, för lockarna tar verkligen fram nyanserna i håret.

2013-05-015

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Stylar mitt hår – lockar

  1. Jag såg precis ut så igår men den frissan kommer alltid efter ett par dagar utan tvätt! Ska snart blogga (om ett par dagar) om en riktigt bra hårinpackning som funkar för detta, men den är lite krånglig att använda dock!

    Väldigt snyggt resultat! Min plattång är dock kass att locka med :(

  2. Vilka söta små lockar du får till. Ibland saknar jag mitt kortare hår. Nu ser jag ut som ett långhårigt troll istället. 😛 Håller med dig, tur att man kan styla det lite. :)

  3. Oj va snyggt!! Hur gör du för att motverka kramp? tycker det är det värsta med att locka att man får så ont i armarna :-D.

    • Heheh jaså, det vet jag inte om jag märker av. Mitt hår är ju rätt kort, och det tar inte särskilt lång tid att locka det. Kanske ligger hemligheten i en bra plattång, jag har min älskade från GHD, går snabbt och smidigt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>