Barnsliga Lip Smackers

Inspo - inredning1

Lite nya lip smackers på marknaden som denna gången tar inspiration från megahitfilmen Cars och dess typ-uppföljare Planes. Har ni barn så kan jag tänka mig att de blir lika populära där som hos er. Jag har endast goda erfarenheter av lip smackers så jag skulle kunna tänka mig en Dusty och en Finn McMissile att ha i handväskan.

Planes

  • Dusty – Soarin´Strawberry balm
  • Skipper – Barrel Roll Blueberry balm
  • Chupacabra – Bolt Rattlin Banana split balm

Cars: 

  • Francesco Bernoulli – Grand Prix Kiwi balm
  • Lightening McQueen – Racin´ Rasperry balm
  • Finn McMissile – Vroom Vroom Vanilla balm
 25 kr styck och finns på Åhlens och Kicks
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>