Glossybox, ja eller nej?

Ibland är jag vansinnigt sugen på att testa, ibland känner jag att mina lådor redan är översvämmade med halvtestade och otestade saker. Glossyboxs koncept är väldigt roligt, och vissa månader ångrar jag brutalt att jag inte prenumererar och andra månader är jag väldigt glad att jag inte gör det. Det är (för mig i.a.f) så himla lätt att dra på sig dessa ”små” månadskostnader, för jag tycker det låter så billigt, sen vips så är jag uppe i tusenlappar för jag hoppar på för många tåg.

Är ni prenumeranter? Är det värt det?

Pris: 139 kr/mån

Glossybox.image_.background

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Glossybox, ja eller nej?

  1. Jag har prenumererat sedan starten och tycker det är en rolig idé. Men nu börjar man få många saker man redan har (har tex väldigt många mascaror) och då får jag inte produkttester i andra fall. Ett tips är att gå med i glossybox-bytesgrupper på facebook, då kan man byta till dig produkter ändå med annat man har liggandes hemma.

  2. Jag tycker att det är roligt därför att jag får prova på produkter som jag annars aldrig skulle ha provat. Det jag själv inte gillar kan jag ge bort till en kompis, mamma eller någon annan som har nytta av det så sakerna går aldrig till spillo. Det känns också lyxigt att få hem den fina lådan varje månad =)

  3. Jag hade Glossybox i ett år och visst det var kul i början och det var speciellt kul att få produkter som man annars inte hade testat men deras kundtjänst är efter vad jag förstått rätt kass. Ibland hände det även att man fick saker som man redan hade fått, ibland i en vanlig box och ibland i en specialbox. Det kändes ju inte så värt att köpa specialboxar om man ändå fick samma produkter i en vanlig box någon månad senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>