Vad har hänt sen sist !?!

Ja då var jag igång med bloggande igen. Nytt år och allt det dära ni vet. Jag tänkte faktiskt försöka ge detta en chans nu, då jag ju tycker det är ofantligt roligt när jag väl är igång. Så vad har hänt sen sist? Kör en liten sammanfattning från Instagram (@sminkhornan, om ni vill [och det vill ni ju] följa mig). Jag har längtat efter vår nya lägenhet som är färdigbyggd och inflyttningsklar i Mars (64 dagar idag). Jag har spenderat nyårsdagen i sängen, efter en nyårsafton i glittrig stass. Jag har firat jul, myst med katten, målat både naglar och tavla och klippt av mig håret och varit och sett Anders och Måns föreställning Primater med topplån. Detta är såklart bara ett axplock men för att vara ärlig har hösten mest varit jobb en lång väntan på nya tider, så jag har inte vansinnigt mycket spännande att rapportera om. Tänkte göra en sån där nyårslista i dagarna också, så ni vet var ni har mig.

Men nog om mig…..hur e det med er?

bild

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>