Ny telefon + plånbok

En rymdgrå iPhone 5s är på väg till mig. Vem har sagt att man inte kan köpa sig lycka???

Fullskärmsinfångning 2014-01-10 135514.bmp

Och när man köper en ny telefon måste man ju även ha en ny plånbok där denna telefon får plats. För att skydda telefonen såklart, det är en fråga om säkerhet detta. Därför är även denna ljuvliga sak på väg hem till mig.

Fullskärmsinfångning 2014-01-13 090202.bmp

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Ny telefon + plånbok

  1. Snygg plånbok!
    Påminner om en jag kollade på förra sommaren. Tur var ju att jag provade i affären med min telefon, el försökte prova. Facket var för litet, för att jag har en samsung S2…

  2. Välkommen till klubben :)
    Läcker plånbok! var hittar man sånt? :) Funderar på att testa nåt sånt, känner att ett tjockt skal sabbar lite av känslan, telefonen blir ju så stor och klmupig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>