Sporting Red Lips

Dokument

För att liva upp en annars ganska trist och ordinär onsdag öppnade jag i morse läpp-lådan och fann ett prov av Lancômes L’Absolu Rouge i #132. Jippi tänkte jag och genast blev dagen lite roligare! Stiftet är ljuvligt krämigt, och doften påminner mig om det där gammaldags läppe som en mormor eller farmor hade, på ett bra sätt . Hållbarheten är kanon, och när den väl släpper, så gör den det väldigt snyggt och jämt, om ni förstår hur jag menar. Annars är dessa mega-röda läppstift ibland ett helt företag att bära en hel dag, för dom blöder och släpper ojämnt. Detta är däremot bara en ren fröjd att bära, och jag fyller endast på när jag ätit/druckit något.

2014-01-15Finns att inhandla på Kicks.se bland annat, för 320 riksdaler.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Sporting Red Lips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>