Original Minerals

OM

Har ni hört talas om Original Minerals tidigare? Det hade inte jag, vilket jag tycker gör det hela lite mer spännande. Jag fastnade direkt för deras snygga förpackningar, samt namnen på deras fyra serier (bestående av schampo och balsam):

  • Maintain the Mane – för normalt hår
  • Hydrate & Conquer – för torrt, skadat hår
  • Fine Intellect – för tunt hår
  • Original Detox – för trött, matt hår

Utöver detta har dom även en Original Detox serie som ”hindrar uppbyggnad av oljor som ger håret ett fett utseende, utan att ta bort hårets naturliga eteriska oljor”. Tycker detta låter spännande, även om jag inte riktigt kan sätta fingret på om mitt hår skulle behöva detoxa, men antagligen är det så, säger tjejen som färgar hemma minst en gång i månaden när hon tänker efter. Nu har vi i.a.f möjlighet att testa även här i Sverige då det lanseras på svenska salonger i Januari.

Så här beskrivs märket:

Original Mineral är de ursprungliga pionjärerna inom ammoniak- och PPD-fri hårfärg, ett modemedvetet varumärke som överbryggar klyftan mellan det naturliga och det lyxiga.

Original Thinking. Original Minerals filosofi är att ett friskt hår är ett hår fritt från stress. Idag utsätter vi vårt hår för stor stress genom användandet av kemikaliska ingredienser i allt från hårfärg, stylingprodukter och hårvårdsprodukter.

Original Minerals produkter är fria från starka kemikalier och innehåller kvalitativa inhemska australienska ingredienser, eteriska oljor och mineraler som är skonsamma mot håret och miljön, utan att tumma på kvalitet

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Original Minerals

  1. Pingback: Recension – Original Minerals | Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>