Alla hjärtans dag

2014-02-1512Jag råkar vara en av dom som faktiskt gillar alla hjärtans dag. Inte det kommersiella delen, men faktumet att man tar en dag på året där man faktiskt uppmärksammar sina kärlekar lite mer än vanligt. Jag spenderade min kväll med mina två stora kärlekar, alltså mannen och katten (som fortfarande repar sig efter operationer och inflammationer) Jag blev galet bortskämd med blommor, klotvas från Hemtex och glasnagellacket från Kosta Boda. Äntligen är make-up samlingen komplett. Vi fortsatte sen med sushimiddag, vin och pussar i överflöd. Perfekt hjärtedag. Hur hade ni det?

2014-02-157

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>