Ny lägenhet

Flytt om 20 dagar. Förvarnar redan nu för bortfall under denna tiden. Vi har nämligen väntat på vår nybyggda ögonsten i över tio månader. Fantiserat, möblerat, inhandlat möbler, rensat, slängt och förberett i månader, och nu äntligen ligger det bara veckor bort. Jag hittade RoomSketchers för ett tag sedan, denna fantastiska sida där man kan bygga upp sin planlösning och sen möblera lägenheten. Där inne leker jag nu cirkus 17 timmar om dagen.

Pictures3Då vi än så länge inte har varit inne i lägenheten för att känna av rymden i de olika rummen är det vansinnigt svårt att veta hur man ska möblera, så inget är såklart hugget i sten. Jag funderar mest på hur jag ska möblera sminkrummet (som sambon envisas med att kalla kontoret, ni hör ju själva hur trist det låter) så allt mitt smink och nagelattiraljer är snyggt och prydligt förvarade. GE MIG NYCKLARNA NU !!! 

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Ny lägenhet

  1. Vad snabbt tiden har gått ändå!
    Roligt för er att ni äntligen får flytta in snart. Ser fram emot att få komma och titta sen :) puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>