Batiste – Dry Schampoo + Condition Mist

Skärmdumpar1

Kungarna av torrschampoo Batiste lanserar nu två nya varianter.

Batiste Smoothing Condition Mist
Batiste Smoothing Condition Mist är en produkt som är speciellt framtagen för att fräscha upp ett otvättat hår utan att tynga ner det. Med hjälp av arganolja funger sprayen även som vårdande då den både bidrar till ett vackert och mer näringsrikt hår samtidigt som den bevarar dess naturliga glans. För att bevara fuktigheten i håret som bäst rekommenderas Batiste Smoothing Condition Mist att användas efter torkning och styling. Pris: 79 kr

Batiste Strength & Shine Dry Shampoo
Batiste Strength & Shine Dry Schampoo är ett torrschampo som är speciellt utvecklat för att skydda håret mot all stress det dagligen utsätts förr. Sprayen är fylld med L-Arginine och bidrar därav till ett friskare, sundare och framförallt starkare hår. Batiste Strenght & Shine Dry Shampoo ger ett vackert och naturligt glansigt hår utan att göra det fett. Pris: 79 kr

Jag gillar tanken att håret behåller sin glansighet med dessa två sprayer, till skillnad från övriga torrschampo som har en tendens att matta ner i alla fall mitt mörkare hår. Däremot ställer jag mig tveksam till dom vårdande egenskaperna, då jag tror ett spray jag applicerar tredje dagen efter tvätt ska verka vårdande på håret, men det låter ju bra i.a.f. Finns oftast att hitta på Kicks eller Åhlens.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Batiste – Dry Schampoo + Condition Mist

  1. Svängde inom Kicks här om dan och köpte ett ex… Gud vad bra det var, kände inte för att duscha idag efter en lång bilresa och tog några spray, helt magisk!
    Så tack så jätte mycket för tipset! Helt klart ny älsklingen i skåpet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>