Amika – Un.done Texture Spray

main_textureSpray

Här är en spännande, knasig och lite ovanlig produkt, som jag inte riktigt får huvudet runt.

”Med ett kick ger Un.done Texture Spray dig ett tjockare, fylligare hår med mer volym. Denna spray ger dig perfekt volym samtidigt som skapar en struktur i ditt hår utan att tynga ner det.”

Detta är precis vad den gör. Den ger mitt hår en strävare textur, utan att det blir så där riktigt ”torrschamo-strävt”. Det blir avsevärt mycket lättare att få till den där busiga, strandiga looken, som jag ia.f sportar just nu. Håret blir inte klibbigt, inte hårt utan bara lättare att leka med. Det är dock absolut inget traditionellt hårspray i den bemärkelsen att en frisyr håller sig hela dagen, utan jag behöver leka till det lite och dra händerna genom håret några gånger under dagen. Doften är ganska överväldigande när jag applicerar sprayen men försvinner när den väl är i håret.

Samtidigt blir jag lite konfunderad då både Amika själva och Eleven annonserar en extrem volym och det tycker jag inte att jag får. Jag får nog till och med bättre volym med ett torrschampo. Samtidigt kanske jag inte är den optimala kandidaten då jag har ganska tjockt och fylligt hår från början. Ni ser ju hur jag velar lite fram och tillbaka, kan inte riktigt bestämma mig om jag älskar den/kanske inte riktigt behöver den/redan får liknande effekt av ett torrschampo. Vad jag däremot vet är att jag älskar nya produkter som jag verkligen måste fundera över, testa och fundera på, nytänkande är alltid roligt. Jag har i.a.f aldrig testat något liknande och jag märker att jag gillar min frisyr bättre de dagar jag har använt sprayet. Så ja….summan av kardemumman, jag gillar´t.

Hängde ni med där? :)

Pris: 229 kr för 232,5 (?) ml

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>