Nyinflyttad

PrivatNu har vi bott i nya lägenheten en dryg vecka, och jisses vilket paradis det är. Jag trivs redan som fisken i vattnet, och älskar varje sekund av att inreda och fixa tillsammans med min kärlek. Det är dock fortfarande en bit kvar innan det är ordning i alla rum (se bild längst ner till vänster, det är vårt kontor idag, inte riktigt färdigt). Detta har alltså varit anledningen till tystnaden här inne, och jag vågar inte riktigt lova mycket bättre aktivitet riktigt än. Mina kära föräldrar är på intåg i helgen och innan det ska det fixas ungefär 4578377 saker till, så kvällarna går försvinnande fort. Men på återseende mina kära vänner!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>