Nails Inc – Holographic Top Coat

Över Depends Rough Sweet # 2101 applicerade jag Nails Inc Holographic Topcoat som jag köpte i miniformat här. Det ger ju naglarna en extra liten dimension, helt klart, men en måste titta ganska noga för att urskilja det holografiska glittret. Tror egentligen inte att strukturlack är bästa basen för detta lack. Bilden längst ner till höger har jag medvetet tagit ur fokus (så klart) för att ni ska se glittret som ploppar upp. Vad tycker ni? Roligare än ett vanligt topplack, eller lite mehhh-känsla på detta?

Pictures6

Nästa gång ska jag testa detta över ett krämlack istället, för att se om det tar fram mer av lackets potential. Kanske över ett svart eller vitt lack, det tror jag bättre på!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>