Essie – Hide and Go Chic

Privat2

Alltså älsk på kollektionsnamnet, nästan lika mycket som själva innehållet i kollektionen. Jag tycker alla lack borde flytta in hos mig, pronto. Speciellt nyfiken på blåa hide & go chic som ser ljuvlig ut. Även style hunter ser ju underbar ut. När dessa lanseras v 14 ska jag i alla fall ut och snoka i butikerna, och antagligen kommer min plånbok gråta en skvätt.Privat3

fashion playground, hide & go chic, romper room, spin the bottle, style hunter, truth or flare

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Essie – Hide and Go Chic

  1. Älskar Essie men för en student som mig så är det superdyrt. DOCK så var jag utbytesstudent nära Hong Kong där det finns superbilliga Essie lack. Problemet är att affärerna ligger i lägenhetsbyggnader sex våningar upp (+lite ghettokänsla) men det är som sagt billigt och vad gör man inte för lite Essie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>