Nagelförlängning i Linköping

2014-04-02Jag kan inte leva med korta, naturliga naglar. Jag känner mig inte komplett utan rejäla, starka, lite längre naglar. Jag brukar vanligtvis göra mina egna naglar hemma, men för det krävs tid, tålamod och att man vet var alla saker är. När man är mitt uppe i att flytta finns inget av detta tillgängligt. När jag dessutom sen bröt varenda j@vla nagel i flytten, kände jag att det var dags att låta ett proffs fixa det.

Jag gick till JL Beauty här i Linköping och gjorde faktiskt neutrala naglar denna gången, inget glitter, ingen fransk manikyr eller något. Jag blev väldans nöjd måste jag säga. Vanligtvis brukar jag vilja åka hem och fila ner sidorna, som inte är så snyggt gjorda och även fixa till längden lite. Jag brukar även tröttna på den design eller fransk manikyr som gjorts inom några dagar och börja måla över med diverse lack. Denna gången var jag toknöjd, redan från början. Ingen putsning behövdes och dessa bilder är tagna idag, en vecka efter behandlingen och det enda jag har gjort är filat ner längden lite.

Är du sugen på nagelförlängning skulle jag absolut rekommendera JL Beauty, för ett högkvalitativt jobb, som ändå inte kostar skjortan.

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Nagelförlängning i Linköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>