Taggad

Titta vad jag gjorde i lördags:Pictures8Jag är en relativt impulsiv person. Jag har länge funderat på en tatuering men för att vara riktigt ärlig har jag länge varit övertygad om att den dagen jag börjar, kommer jag inte kunna sluta. Motivet har varit svårt att fastställa, och varierat en del i perioder, men det allra viktigaste har varit att det skulle vara väldigt jag, såklart. Har aldrig varit så mycket för att bry mig  om vad andra tycker. Resultatet blev fyra fina svalor på underarmen som jag bara älskar, varenda en av dom. Det finns ingen djup, meningsfull symbolik bakom den, bara att dom är fina, och mina. Bestämde mig på fredag, var på plats hos tatueraren på lördagsmorgonen med skissen i högsta hugg. Och ja…..jag funderar redan på nästa.  Senast överförda

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Taggad

  1. Åh vad fint det blev! Själv har jag min storebrors namn på nyckelbenet. Den betyder mycket för mig men jag vet inte hur många som frågat om det är min pojkvän, haha.

  2. Sjukt fina! Och sjukt du :) Visst känns det lite beroendeframkallande? Hade jag haft pengar hade jag nog fyllt hela kroppen vid det här laget.. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>