Argan Secret Familjen

2014-03-07Detta finfina paketet fick jag hem för några veckor sen, och jag är verkligen glad att jag fick det. Detta mystiska märke, som jag har väldigt svårt att hitta information om på nätet, inte heller hittar jag mailet jag fick i samband med pressutskicket *fy fy, dålig bloggerska*

Hur som, lycklig är jag. För oljorna i denna serie lyckas alltså tämja mitt frizziga, trolliga hår bättre än något annat faktiskt. Jag tänker att jag ska recensera varje produkt för sig längre fram men vill ändå slå ett slag för Argan Secret om ni springer på det någonstans. Annars finns det att köpa på Lyko bland annat. Magic 3 är min favorit och gör nästan (för jag plattar mitt hår dagligen ändå) att jag kan duscha och föna håret och se vettig ut, eller ja, så vettig som jag någonsin kan se ut 😉

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Argan Secret Familjen

  1. Pingback: Argan Secret – Argan Oil | Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>