Gahhh problem med bloggen

Den senaste tiden har universum inte velat att jag ska blogga. Diverse pinnar har stoppats i hjulet, bland annat svårigheter att logga in på bloggen, ett överflöd av spamkommentarer som låst upp hela adminpanelen etc. Påsken firades sen i sundets pärla; Helsingborg och jobb/träning/livet har tagit upp all min energi, och vips så hade det gått några veckor utan inlägg. Men så är det ibland. 

Jag vill helst nu bara sticka in huvudet, säga hej, och skickar med en hyfsat färsk dagsbild på lille mig, så ni inte glömmer hur jag ser ut. Hej hej!

2014-04-24

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>