Nytt sminkbord

I vår nya (världens finaste) lägenhet har ju nu äntligen börjat få ordning på min egna lilla Sminkhörna. I extrarummet (som jag kallar sminkrummet, men sambo envisas med att kalla det kontoret, hur tråkigt???) har sambon fått en hörna till sitt skrivbord och jag har byggt mig ett skrivbord av två Alex-hurtsar och en bänkskiva över. På högra sidan har jag mitt smink och på vänster sida alla mina nagellack. Vet ni vad det bästa är? Att det finns mycket mer plats i dessa hurtsar än i Helmer, som jag hade tidigare, så jag kan köpa masssooooorrrr nytt smink att fylla lådorna med :) Collage

Här kommer jag spendera många timmar….

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Nytt sminkbord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>