Resa till Rhodos

Jag har erbjudit mig att jobba över sommaren, och då jag jobbar inom industrisektorn är det alltid ekande tomt under just industrisemestern varje år. Alltså fyra veckor av konstant tummrullning och patetiska försöka att städa kontoret. Samtidigt skiner solen utanför fönstret och alla andra lever livet. Jag har gjort detta dom senaste tre åren också, mer eller mindre frivilligt så jag är rätt van, men det kan i stunder bli väldigt långtråkigt. Så vad gör man då? Jo man bokar en resa till Rhodos i slutet på augusti som man kan se fram emot hela sommaren. Problemet löst!!!

Rhodos

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>