Depend Sommarlack

Det är nu några veckor sen Depends Sommarlack landade hemma och jag har hunnit testa några av dom. Förutom en del problematik att få till jämna lager så är färgerna riktigt fina. Härliga, mjölkiga pasteller som får mina händer att se riktigt solbrända ut. (tänk hur fina dom blir sen i september när jag kommer hem från Rhodos – ville bara flika in med det)

dependsommar2014Om jag nu måste klaga på något (och det måste man juuuu?!?) så kan jag tycka det är något för många blå,lila,gröna. Jag är på humör för mer orange, gult, rosa, men det är ju bara jag! Gillar ni kollektionen?

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Depend Sommarlack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>