Maybelline -BabyLips

Babylips

Otroligt hypade, utan att jag knappt ens visste var det var. (Kanske börjar bli gammal) Baby Lips är i alla fall lip balms som lanseras i sex olika varianter.  Tre av dom är transparenta, och tre avger en (väldigt, väldigt) svag färg. Finns att köpa ungefär överallt och kostar 39 kr styck.

Jag tycker dom är väldigt söta, men jag vet inte riktigt om det förtjänar den nästintill hysterin det har varit runt dessa. Alla känns ungefär likadant på läpparna, dofterna är något kemiska, men ganska goda. Kanske sattes ribban för högt, men i min värld är detta 6 stycken ganska ordinarie läppbalsam. Inget jag skulle jaga efter för att få tag i igen, men som antagligen går åt efter hand.

unnamed (1)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>