Argan Secret – Argan Oil

AS-oil

Här har ni min guldpärla från Argan Secret – paketet jag bloggade om för ett tag sen. Denna trögflytande olja har samma karaktäristiska doft som de övriga produkterna från Argan Secret och fungerar superbra på mitt hår. Jag överdriver inte när jag påstår att mitt hår obehandlat närmast liknar ett trollhår: frizzigt, strävt och stort. Jag blåser och plattar mitt hår nittonio dagar av hundra. Här kan jag använda en produkt; få glans, värmeskydd och UV-skydd i ett. Oftast använder jag mig bara av just denna olja, inga andra produkter och det räcker mer än väl. Observera dock att den är väldigt dryg, och överdosering leder (tro det eller ej) till ett flottigt och fett hår. Jag använder lite drygt en pump, och mitt hår går knappt ner till axlarna.

Egenskaper:

 • Skönhetselixir för ditt hår
 • Ger mycket glans och tar bort frizzet
 • Värmeskyddande för stylingverktyg
 • UV skydd
 • Mjukgör och gör ditt hår välmående

Rek: 199 kr (60 ml) Säljs hos välsorterade frisörsalonger.

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Argan Secret – Argan Oil

 1. PRECIS sådär är mitt hår också! Varje dag är det: borsta, platta, spraya, spraya, platta, spraya, borsta, kamma, spraya, platta, DUSCHA, hårinpackning, borsta, föna, platta, borsta, spraya, borsta, borsta, spraya, platta osv.
  Det är så otroligt jobbigt & man blir så jävla förbannad varje gång hah.

  Känns skönt att veta att jag inte är ensam om det & ska nog ge den en chans.
  Kanske är mitt problem löst? Ifall mitt hår får bort frizzigheten och det står jag dig (och oljan!) i evig tacksamhet :)

  /I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>