Depend # 411 och 409

Jag tänkte döda två flugor i en smäll och swatchade därför två av Depends sommarlack i en väldigt pastellig variant som kanske mest liknar en 80-tals manikyr. Detta är den andre och tredje nyansen från sommarkollektionen jag testar och det jag blir så lycklig för hittills har färgerna fått mina händer att se så solbrända ut. Verkligen smickrande för min hudton.

Lite flammiga att applicera och jag fick ta tre lager för att bli riktigt nöjd, men tror inte någon annan än jag själv skulle se ”flammigheten” om jag nöjde mig efter två lager. Hållbarheten var dock väldigt bra.

Naglar

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Depend # 411 och 409

  1. Hej! :)
    Du verkar vara väldigt erfaren vad gäller naglar o sånt. Så tänkte passa på och fråga dig en sak. Jag är väldigt intresserad av nagelförlängning med gele, och brukar göra det själv hemma med UV lampa. Det jag undrar är om du vet ifall man kan använda vanligt nagellack på nageln efter att man har använt gele och UV lampor och nagelförlängningen är klar. Eller om man kan använda ett vanligt nagellack mellan något av alla gelelagren? Eller är det endast gelelack som gäller?

    Vore väldigt tacksam för svar! :)

    • Hej hej. Min erfaranhet kommer från en massa herrans år av experimenterande på hemmaplan, så jag vågar inte lova att något är rätt eller fel. För mig fungerar det docka alldeles utmärkt att lacka naglarna med vanligt nagellack över gelenaglar. Det enda du ska tänka på är att använda acetonfri remover när du ska ta bort det. Jag brukar (läs: nästan alltid) lägga en väldigt naturlig bas på mina gelenaglar och sen målar jag dom i lite roligare manikyrer. Jag vågar inte uttala mig om vanligt lack mellan gelelagerna, för det har jag aldrig testat tyvärr. Det är bara att prova och hoppas på det bästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>