Ehh…hej….ok?

Skulle vi kunna komma överens om att det är okej att jag skriver ett nytt inlägg cirka var 4:e månad? Inte det? Nä, ok.

Problemet är att mitt bloggsug går upp och ner så himla mycket i perioder. Ibland blir jag super sugen och har tretusenfyrahundrasjuttiotre idéer på inlägg att göra och ibland är det så snustorrt att inte ens kaktusar skulle kunna växa. Vad gör man då? Egentligen skulle jag vilja påstå att bloggen är en ren och skär hobby från min sida, det ska bara vara roligt och givande aldrig jobbigt och krävande. Kanske är det inte mer än att jag helt enkelt bara bloggar när jag vill, och struntar i det när jag inte vill. Sounds simple enough!

Ok hänt sen sist:

  • arbetat arslet av mig.
  • däckat tidigt nästan varje kväll p.g.a tidigare nämnd punkt.
  • inrett min lägenhet, som nästan är färdig nu, endast pillet kvar
  • tränat några gånger per vecka.
  • semestrat en vecka på Rhodos med den dära mannen jag bor med.
  • arbetat lite till.

Så ni förstår ju….nu försöker vi oss på detta ett tag till (PS. mer aktiv på Instagram: Sminkhornan) 

Puss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>