Kicks – Colour ID

Svårt att hitta rätt nyans på foundation?

kcid_www_girl

I förra veckan sprang jag in på Kicks och testade deras senaste nyhet Colour ID. Det är en liten makapär som man mäter hudnyanser med. Detta görs på tre olika ställen och sen ger maskinen en unik kod för din nyans som sen genererar en lista på alla produkter som ska matcha dig. Då jag fortfarande är lite mörkare än vanligt från semestern i somras vågade jag inte slå till på en dyr foundation bara så där utan valde en lite humanare variant från Lumene och visst matchade den perfekt. Jag fick min kod uppskriven på ett litet kort och nu kan jag enkelt så in koden på Kicks hemsida och få fram alla foundations, bb/cc-krämer, puder och färgade dagkrämer som jag kan köpa. Kanske slipper vi tvärtydliga linjer vid käken nu när folk inte har någon ursäkt till att inte hitta rätt nyans?

Det hela tog inte mer än 5 minuter och kostade inget. Tjejen sa dessutom till mig att det är bara att komma in igen när jag är tillbaka till min ordinarie hudton så får jag en ny kod. Nu blir det lättare att våga köpa märken som Mac och Bobbi Brown som jag inte kan testa i butik innan jag köper. Kicks lämnar nämligen en garanti att om den inte passar så får man byta produkten i butik inom 14 dagar. Sånt här gillar vi! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kicks – Colour ID

  1. Pingback: Lumene – Triple Stay Makeup | Sminkhörnan @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>