Recension – Original Minerals

Nu har jag testat mina Original Minerals schampo och balsam ett bra tag och jag är redo att ge mitt utlåtande.2014-02-153

Hydrate and Conquere Schampoo och balsam (för torrt och skadat hår) – doftar som renaste formen av kolasnören. Jag blir nästan sugen att börja tugga på mitt hår när jag duschar. Schampot löddrar snabbt och mycket, rengör väl (efter två omgångar ialla fall) Balsamet är otroligt svårt att få ut ut flaskan. Jag har använt produkterna i gott och väl ett par månader, och har lite mindre än halva innehållet kvar i balsamflaskan men jag måste lägga flaskan på golvet och trampa på den för att få ut något. Liiiite enerverande, men nästan värt det, då flaskorna är så snygga. Håret blir mjukt, följsamt och luktar underbart. Jag märker att mitt hår blir något mindre frizzigt med denna fuktbomb och det gillas.

Detox (för trött och matt hår) – En mintig upplevelse som verkligen rengör på djupet. Jag som alltid tvättar mitt hår två gånger använder gärna detox-schampot först och sen hydrate-schampot. Då blir håret lite så där strävt och rent, och sen använder jag kolasnörena för att tvätta genom en gång till och återfukta ordentligt.

Jag har inte sett detta märke ute hos någon frisör (inte för att jag har stuckit in huvudet precis överallt och kollat med jag har definitivt haft ögonen öppna) men dom ska säljas i salonger och priset ligget på 249 kr från schampot (350 ml) och
249 kr för balsam (350 ml) Helt okej priser alltså. Skulle jag springa in i märket någonstans skulle jag antagligen köpa på mig nya flaskor.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>