Make Up Forever HD Foundation

I ett antal år har jag sett otaliga YouTubare som hyllat Make Up Forevers HD Foundation, men jag har aldrig kunnat få tag i den utan att beställa från fjärran länder, så nu när märket finns på Sephora passade jag på att roffa åt mig ett exemplar sist jag var där.

Jag förstår hyllningarna, den är ljuvlig.Smälter in perfekt i hyn och känns väldigt skön att använda. Jag fick dessutom ett prov på deras minst lika hyllade HD Powder, som verkligen kompletterar looken och ger ett matt, photoshoppat intryck, utan att bli pudrigt. Hade denna foundation och pudret varit mera lättillgängligt för mig hade jag absolut införskaffat en ny. Nu tycker jag det är lite besvärligt att jaga, så jag har tittat åt andra håll när det var dags att köpa ny, men hade jag bott granne med Sephora hade jag köpt en ny (och antagligen levt på nudlar då jag hade varit fullständigt ruinerad)

makeup4ever

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>