Cianté Nagellack

Jag har blivit galet förälskad i ett (för mig) nytt märke. Cianté håller en fantastik kvalitet på samtliga 7-8 lack som jag testat än så länge. Täckningsgraden har varit helt otrolig, samtliga lack jag testat har endast krävt ett lager, som dessutom torkar snabbare än jag ens skulle hinna förstöra manikyren.

ciate-nail-polish-haute-house-collection

Nyligen köpte jag ett Cianté – Haute House Collection, som är ett übersött litet hus med fem stycken miniflaskor. Jag köpte mitt på Kicks, men jag har hört rykten om att Rusta har dessa hus i vissa av sina affärer, så håll ögonen öppna där.

Cianté har förutom full-size flaskor väldigt många små söta sett och roliga varianter på nailart som till exempel Flower Manicure, Caviar och Velvet. Hett tips!!!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>