Kärlek i luften och en ring på fingret

Undertecknad firade tjugonio jordsnurr i förra veckan. Jag tycker inte riktigt om att fira med pompa och ståt och blev ytterst nöjd när sambon meddelade att vi skulle ut och äta på en restaurang modell finare. Det passade mig perfekt. Jag kanske har hintat ett par gånger under senaste året att det hade varit kul att ha en sån dära ring på fingret, men trott att karlsloken inte snappade upp på mina subtila hintar. Trodde absolut inte det skulle ske denna kväll då mannen i fråga var lugn som en filbunke. När vi sen sitter på restauranger och beställer in mat, passar han på att beställa två glas champagne, ”för att fira att du fyller år”. Myyysigt tänker jag fortsätter spana in restaurangens fina miljö. När bubblet sen kommer in ligger det helt plötsligt en ring i min hand och han undrar om jag kan tänka mig vara hans för alltid. Va? Ursäkta? Vad hände nu? Innan jag hinner samla mig och svara ordentligt kommer en kypare förbi med bröd och smör och jag kan för mitt liv inte förstå vad fan han vill oss. Lämna oss ifred. Efter något djupt andetag och snyftningar får jag ur mig ett jaIMG_4032

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Kärlek i luften och en ring på fingret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>