Ny kamera – Nikon D3200

nikonFörutom en fantastisk kärleksförklaring fick jag även en kamera (!!!) av min numera fint titulerade fästman i födelsedagspresent. Det är en Nikon D3200, och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag har aldrig ägt en systemkamera innan utan förlitat mig på min Canon G12 som den senaste tiden gett upp totalt, och avger numera ett charmig explosionsliknande ljud när jag försöker fota med den. Hur som helst, denna Nikon ska nu bli min trogna följeslagare, och jag har redan fått testa den på ett dop i helgen. Förutom att jag ska leka hutlöst mycket med den, har jag även bestämt mig för att det blir en fotokurs i vår. Jag känner att man kan inte äga denna pärla utan att lära sig behandla den med respekt och ta riktigt bra bilder.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ny kamera – Nikon D3200

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>